Diensten

Auto Haafkes is specialist in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, maar wel merkonafhankelijk. Dit breng dan ook een hoop voordelen met zich mee!  

Leasen

Bij ons zijn leaserijders gewaarborgd van volledige fabrieksgarantie en wij worden technisch volledig ondersteund. Verder beschikken wij over de laatste uitleesapparatuur en staan we in directe verbinding met de Volkswagen en Audi fabriek. Kortom, uw auto is bij ons in goede handen!  

Werkplaats

Auto Haafkes beschikt over een moderne werkplaats met uiterst geavanceerde apparatuur. Onze monteurs hebben liefde voor hun vak en dat merkt u. Ze zijn goed opgeleid volgen regelmatig relevante cursussen. Ze stellen een vakkundige diagnose, verhelpen storingen en repareren mankementen. Daarnaast geven ze u vrijblijvend advies met het oog op preventief onderhoud en uw veiligheid.  

Diensten afb1.jpg

Haal- en brengservice

Woont of werkt u minder dan 10 kilometer bij ons vandaan? Maak dan gebruik van onze gratis haal- en brengservice bij onderhoud. U kunt deze service aanvragen wanneer u een afspraak maakt. Wij plannen vervolgens de rit voor u in.  

Vervangend vervoer

In overleg regelt Auto Haafkes vervangend vervoer voor u. Duurt de reparatie wat langer? Dan proberen wij een zoveel mogelijk gelijkende auto voor u te regelen.